Olay, 11 Haziran 2011 günü saat 21.45'de merkeze bağlı Yakutiye ilçesi İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden boşanan P.G., ablası E.K.'nın evinde kalmaya başladı. Akşam saatlerinde P.G.'yi ziyarete gelen A.K.Ö., bir süre sohbet ettikten sonra, bel fıtığı olan kuzenine masaj aletinin iyi geleceğini söyleyerek bu cihazı satmak istedi. Masaj aletinin nasıl çalıştığını göstermek isteyen A.K.Ö., P.G.'nin belin bölgesine eliyle masaj yapmak istedi. P.G.'nin tepkisi üzerine A.K.Ö. evden ayrıldı. Şikayet üzerine A.K.Ö. hakkında 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Mağdurun ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde cinsel istismar' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı. Eşinden 5 yıldan bu yana ayrı yaşadığını ve 3 çocuğu olduğunu belirten P.G., olay günü yaşadıklarını şöyle anlattı: 
"Masaj aletinin bel fıtığına iyi gelip gelmediğini sordum. Masaj aletini getirip masaj yapabileceğini söyledi. Ben de müsait olmadığımı, daha sonra yapması gerektiğini belirterek, ayağa kalktım. A.Ö.K, "Hala bir dakika dur sana elimle nasıl masaj yapacağımı göstereyim" deyip eliyle masaj yapmaya başladı. Daha sonra atletimi yukarıya doğru sıyırarak masaj yapmaya devam etti. Kalçalarımı okşayarak, arkadan sarıldı öpmeye başladı. 'Sen ne yapıyorsun oğlum yaşındasın. Halanım ben senin' dedim ve evi terketmesini söyledim. Olayı kimseye anlatmamam konusunda ısrar etti."
Suçlamaları kabul etmeyen A.K.Ö., kendisine iftira atıldığını öne sürdü. Daha önce P.G.'nin kendisinden tansiyon aleti aldığını bunun ücretini ayda 10 lira olarak ödeyeceğini anlatan A.K.Ö., "Bana hiçbir ödeme yapmadıkları için evlerine parayı almaya gittim. P.G., parası olmadığı daha sonra vereceğini söyledi. Ben de evden ayrıldım ve gittim. Herkes onları tanıyor. Kendilerini temize çıkarmak için bana iftira attı" dedi.  


HP(KS/İD)