Hakkari Zapspor'a transfer olan Kamerunlu Ojamen ile Malili Dembele, kente kısa sürede uyum sağladı. Hafta içi yaptıkları antrenmanlarda bile taraftarlarca ilgiyle takip edilen Ojamen ve Dembele, haftasonu da davet edildikleri düğünlere katılıyor.

Gazi Mahallesi'nde Recep ve Songül Bor çiftinin düğün törenlerine katılan iki siyahi futbolcu, düğün sahiplerinin şaşkın bakışları arasında bir süre oynanan oyunları izledi. Daha sonra halaya katılan iki futbolcu kısa sürede halaydakilere uyum sağlayarak düğüne katılanlardan büyük alkış aldı. Bununla da yetinmeyen iki futbolcu, yerel sanatçıların elinden mikrofonu kaparak kendi dillerinde şarkılar söyleyerek düğüne renk kattı. İki futbolcu, damat Recep Bor'a 50'şer dolar takıp düğünden ayrıldı.

Zapspor Teknik Direktörü Mecit Tekin, iki Afrikalı futbolcuyu transfer etmekle iyi bir kara verdiklerini söyledi. Hafta için antrenmanlarda iyi performans gösteren futbolcuların hafta sonu da Hakkari düğünlerinde aynı performansı sergilediklerini ifade etti.