Geçen hafta LYS ve SBS'nin açıklanmasının ardından Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, il genelinde ilk 10'a giren 21 başarılı öğrenciye valilik toplantı salonunda törenle bisikletlerini verdi. Törene, Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Milli Eğitim Müdürü M. Sena Yakut, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve öğrenciler katıldı. Emniyet Müdürü Ergüder, başarının çok önemli olduğunu belirterek, kendisini duygulandırdığını söyledi. Ergüder, "İşte milli atletimiz ipi ilk göğüslediği anda ne kadar duygulandık hepimiz. O yüzden başarı gerçekten önemlidir" diye konuştu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Emniyet Müdürlüğü olarak uzun süredir bu proje üzerinde düşündüklerini ifade eden Ergüder, Hakkari Valisi ve Milli Eğitim Müdürü'nün bu projenin gerçekleştirilmesinde kendilerine yardımcı olduğunu söyledi. En önemli aktörün çocuklar olduğunu anlatan Ergüder, "Yani biz sizin başarınıza iltifat etmiş oluyoruz. Ama gerçek aktörler sizlersiniz. Başarılarınızın devamını diliyoruz. İnşallah sizleri çok iyi yerlerde görmek istiyoruz. Biz her zaman yanınızdayız" dedi.

İNŞAATTAN DÜŞEN KORUCU OĞLUNA DA BİSİKLET

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi. Bisikletleri alıp tur atan öğrenciler, kendilerine bu jesti yapan emniyet yetkililerine teşekkür edip, birlikte hatıra fotoğraf çektirdiler. Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, bir süre önce bir okulun inşaatında düşerek kafasından yaralanan ve Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Hakkari Korucular Derneği Başkanı Sadi Özatak'ın oğlu Fikri Özatak'a da bir bisiklet hediye etti.