Harley Davidson marka 34 BYD 92 plakalı motosikletine binerek,



ART Moto Akademisi üyeleriyle birlikte konvoy halinde kent merkezinden Hırka Köyü'ne gelen Boydak, Yemliha Barajı yakınlarındaki Fırçalı bölgesine kurulan hatıra ormanında incelemelerde bulundu. Uzun bir süreden beri motor tutkunu olduğu ve 6 yıldan beri de Harley Davidson kullandığını belirten Boydak, şunları söyledi:

''Gençliğimde bir süre Mobilete daha sonra da Jawa marka motosiklete bindim. Motosiklet bende tutku haline geldi. ART Moto Akademi'nin üyesiyim. Akademiden motor sürüş kursları aldım. Buraya kurulan hatıra ormanına 2 bin fidan dikilecek. Her yıl da  dikilecek fidan sayısı artırılacak. Ben de Boydak Holding bünyesinde 2 ayrı alanda ağaçlandırma yapıyorum. Kent merkezine 60 kilometre uzaklıktaki Hırka Köyü'ne motorcu arkadaşlarla birlikte gelmek çok keyif verici oldu. ''

ART Moto Akademi Genel Koordinatörü Asiye Piliçer de, Kayseri Orman Bölge Şefliği tarafından kendilerine tahsis edilen alan fidan dikmek için İstanbul, İzmir ve Antalya'dan gelen motosiklet sürücülerine teşekkür etti.

Yapılan konuşmalardan sonra motosiklet sürücüleri, kendileri için tahsis edilen hatıra ormanına karaçam ve sedir fidanları dikti.

VD(OE/COŞ)