Bodrum'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek 'Miss World League of Beauty and Fashion 2012'ye katılacak 22 ülkenin güzelleri, 18 Mayıs Perşembe gecesi yapılacak final öncesinde girdikleri kampta stres atıp dinlenme fırsatı buldu. Tekneyle Bodrum koylarını gezen, ardından Güvercinlik Köyü'ndeki Dolphin Parka'a giden güzeller yunuslarla yüzdü, onları balık verip besledi.

Dolphin Park'ta 22 güzeli karşılarında gören yerli ve yabancı turistler, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı güzeller güneşlenip dinlenmeyi tercih etti. Türkiye'yi temsil edecek olan Seda Aslan da sıcakkanlı ve sempatik davranışlarıyla dikkat çekti. Beş yaşındaki turist kız da güzellerle gazetecilere poz verdi.

Organizatör Ashot Khactryan, Akyarlar Köyü'ndeki Camelot Boutigue Otel'de düzenlenecek yarışmaya katılacak güzellerin morallerinin yüksek olduğunu ve Bodrum'un tarihi mekanları ile cennet koylarında bol bol katalog, reklam ve tanıtım çekimleri yaptıklarını söyledi. Khactryan, "Yarışmamız için Bodrum çok ideal bir yer. Kampa giren 22 ülkenin güzelleri dinlenme ve yunuslarla yüzme fırsatı buldu. Yarışmada birinci olan güzel Filipinler'deki dünya şampiyonasına katılacak" dedi.