Ermenistan vatandaşı Ashot Khactryan tarafından organize edilen 'Miss World League Of Beauty and Fashion 2012' adlı yarışmaya katılacak güzeller geçen Perşembe günü Bodrum'a geldi. Türkiye, Brezilya, Portekiz, Çekoslavakya, Slovakya, Dominik Cumhuriyeti, Vietnam, Belarus, Sibirya, Ukrayna, Litvanya, Ermenistan, Tataristan, Kazakistan, Finlandiya, Kanada, Rusya, Makedonya, Moldova, İtalya, Estonya ve Gürcistan'dan katılan güzeller Camelot Boutigue Otel'de bugün havuz başında yarışma öncesi prova yaptı. Yürek hoplatan güzellerin bikinileriyle verdikleri pozlar ve sıcak tavırları ilgi çekti. Güzeller havuzda da seksi pozlar verdi. Güzeller hep bir ağızdan 'Merhaba Bodrum' diyerek kameralara el salladı.

18 Mayıs akşamı Camelot Boutigue Otel'de düzenlenecek 'Miss World League Of Beauty and Fashion 2012'de birinci olan güzel, 28 Ekim'de Filipinler'de yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'na katılma şansı yakalayacak. Güzeller, Pamukkale, Meryem Ana, Dolphin Park, mavi yolculuk, ve tarihi yerlere geziye çıkacak.

Ön yarışmanın Bodrum'da 3'üncü kez yapıldığını belirten organizatör Ashot Khactryan, "Yarışmamız için Bodrum çok ideal bir yer. Güzellerimiz Bodrum'a çok yakışıyor. Kampa giren 22 ülkenin güzelleri, izleyenler için muhteşem bir provaya başladı. Bodrum'da yapılacak yarışmanın ardından birinci seçilen güzel, Filipinler'deki yarışmaya katılacak" dedi. Türkiye'yi yarışmada Seda Aslan'ın temsil edeceği belirtildi.