Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bora Bahçecier, dün öğle saatlerinde evinin bulunduğu İl Genel Meclisi'ne ait lojmana girerken kavga eden bir grubu ayırmak isterken Gültekin A. tarafından 3 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Bahçecier, Atatürk Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 3 çocuk babası 41 yaşındaki Bahçecier için sabah saatlerinde İl Özel İdare Binası önünde tören düzenlendi. Törene Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, vali yardımcıları, kaymakamlar, bazı belediye başkanları, Özel İdare Genel Sekreteri Faruk Karaçay, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri, Baro Başkanı Zafer Köken, siyasi parti temsilcileri, daire başkanları ve personel katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Ahmet Altıparmak, "Çok dürüst ve kıymetli bir kardeşimizi kaybettik. Annesine ve babasına böyle bir evlat yetiştirdikleri için çok teşekkür ederim. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

'SENİ KURBAN VERDİK YAVRUM'

Törende Bahçecier'in eşi Reyhan, çocukları Batuhan, Tunahan ve Nisan'ın feryatları yürek dağladı. Küçük Nisan, "Çok bir şey mi istedim. Sadece babamı istedim" diye ağlarken, Bahçecier'in annesi Semiha ve babası Recai, "Kurbanı göremedik, seni kurban verdik yavrum" diyerek gözyaşı döktü.

Orhan Bora Bahçecier'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Tokat'a gönderildi.