Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyesi 20 kişilik gurup, Işıkpınar Köyü'ndeki tek derslikli ve ana sınıflı Hüseyin Hüsnü Işık İlköğretim Okulu’nu adeta yeniden yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu’nun önderliğinde esnaf ve işadamlarından temin ettikleri malzemelerle okula giden gençler, duvarları yeniden boyadı. Okulu onarımdan geçiren, kırtasiye malzemesi, ana sınıfı için oyuncaklar alan, her tarafı pırıl pırıl eden gençler, öğrencilerin daha iyi ortamda eğitim- öğretim görmesini sağladı.

Hüseyin Hüsnü Işık İlköğretim Okulu Müdürü Emine Suludere, "Okulun boyasını yaptıktan sonra duvarlarına çizdiğimiz çiçek ve hayvan resimleri çocukların çok hoşuna gitti. Okulumuzun yeni hali köylüleri de mutlu etti. Okulumuzun yenilenmesinde emeği geçen genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gençlik Merkezi üyelerinden Vedat İğman, "Kardeşlerimizin daha iyi koşullarda eğitim almaları için okulu boyadık, temizliğini yaptık ve tadilatını yaptık. Hem onlar mutlu oldu, hem de biz" dedi.



RD(KS/İD)