Canik İlçesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, eşinden boşanmış olan 5 çocuk annesi M.D., iddiaya göre kendisini sürekli sözlü taciz eden ve hakkında dedikodu çıkaran işsiz Durmuş K.'yı telefonla arayarak buluşmak istedi. Bir süre sonra yanına gelen Durmuş K.'yı, "Seninle ilişkiye girerim. Ama biraz fantezi yapmamız lazım" diyerek kandırıp, Toptepe Mahallesi'ndeki ormanlık alana götürdü. Burada Durmuş K.'nın elbiselerini çıkaran genç kadın, fantezi olsun diye ağaca bağladı. Ellerini gömlekle ayaklarını da pantolonla bağladıktan sonraçantasında bulunan çakıyı çıkaran M.D., Durmuş K.'nın vücudu ve alnına çizikler yaptı. Ardından da Durmuş K.'nın yarı çıplak fotoğraflarını çekip, "Bunları yedi sülalene gönderip seni rezil edeceğim" diyerek ormanlık alandan ayrıldı.

'GİDİN ŞEREFSİZ ARKADAŞINIZI ALIN'

Ayrılırken Durmuş K.'nın arkadaşlarını arayan M.D. bulunduğu yeri söyleyerek, "Gidin şerefsiz arkadaşınızı alın" dedi. Durmuş K.'nın arkadaşları ise olayı polise bildirdi.  Belirtilen yere giden polis, genç adamı yarı çıplak ağaca bağlı olarak buldu.

'Hürriyetten yoksun bırakma, yaralama ve şantaj' suçlarından gözaltına alınan M.D. Durmuş K.'dan şikayetçi oldu. Polis Durmuş K.'yı da 'cinsel istismar' suçundan gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.



İA(İS/COŞ)