Kaza saat 15.00 sıralarında Topselvi Mahallesi, Sanayi Caddesi üzerindeki ışıklarda meydana geldi. İddiaya göre sahil istikametine seyir halinde olan Gökhun Kayalı'nın kullandığı motosiklet, ışıklardan Topselvi istikametine seyir halinde olan Ali Tunç'un kullandığı BMW marka 34 JM 037 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet kaldırıma savrulurken, sürücüsü Gökhun Kayalı ve arkasında oturan eşi Neslihan Kayalı (30) motosikletten fırlayıp metrelerce sürüklendi.

Yaralılara ilk müdahaleyi kazayı gören vatandaşlar ve diğer sürücüler yaptı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın olduğu yere gelen sağlık ekipleri durumu çok ağır olan Neslihan Kayalı'yı ambulansa alıp Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Kayalı'nın eşi Gökhun Kayalı da başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Neslihan Kayalı hastanedeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ağır yaralanan eşi hastanede tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili olarak otomobil sürücüsü Ali Tunç, "Ben yeşil ışıkta ilerlerken gelip çarptı. Kırmızı ışıkta geçti, çok süratliydi" diye konuştu. Kazanın ardından yaralı kadına müdahale eden bir vatandaş da  "Kıza ilk müdahaleyi ben yaptım, ambulans çok geldi" diye konuştu. Feci kazada motosikletten benzin akarken bir vatandaş motosiklete su dökerek yangın çıkmaması için tedbir aldı. Genç çiftin üzerinde olduğu motosiklette sürücü Gökhun Kayalı ve eşinin kan gruplarının yazılı olduğu görüldü.


Polis  kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 


(BB) (FOTOĞRAF)