Geçen cumartesi sabahı nöbettten çıkan Fatih Dokumacı, dinlenmek için evine gitti. Eşi ile kahvaltı yapan Fatih Dokumacı, daha sonra 10 aylık oğluyla oynamaya başladı. Bu sırada fenalaşan Dokumacı, yere yığıldı. Eşinin yere düşmesi üzerine yanında bulunan 112 acil serviste görevli acil tıp teknikeri Dilek Dokumacı, ilk müdahaleyi yapmaya başladı. Eşinin yaşama tutunması için çırpınan hamile Dilek Dokumacı’nın çabaları sonuçsuz kaldı, Fatih Dokumacı hayatını kaybetti.

Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Fatih Dokumacı’nın kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Bebeğini çok seven Fatih Dokumacı’nın, eşinin hamile kalmasının ardından ikinci kez baba olacak olmanın heyecanını yaşadığı öğrenildi.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Bu yılın başında Bitlis’ten, İzmir’deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tayini çıkan Fatih Dokumacı’nın sağlık memuru olarak çocuk acil servisinde görev yaptığı öğrenildi. Acı olayın ardından Dilek Dokumacı, meslektaşlarınca sakinleştirilmeye çalışıldı. Dokumacı’nın ölüm haberi, hastane personelini ve ailesini de üzüntüye boğdu. Fatih Dokumacı’nın cenazesi, memleketi Isparta’ya götürülerek toprağa verildi.



TY(İÖ/AAA)