Bilgisayar teknikeri Ekrem Gedik ile Neriman Gedik, Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki salonda yapılan düğün ile dünya evine girdi. Neriman ve Ekrem Gedik'in, yakınları ve arkadaşlarıyla eğlendiği düğünde takı merasimi de yapıldı. Takılan bilezik, altın ve paralar, beyaz bir torbanın içinde toplandı. Takı merasiminin ardından takıların bulunduğu torba, gelin ve damadın masasının üzerine konuldu. Gedik çifti ise yakınları ve arkadaşlarıyla dans edip, oynayarak eğlenmeye devam etti.

Düğünün son bölümündeki fotoğraf çekilmesi sırasında Neriman Gedik, masanın üzerindeki takı torbasının yerinde olmadığını fark etti. Kısa süreli paniğin ardından polise haber verildi. Gelen polis ekibi, salondaki güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek hırsızı belirlemeye çalıştı. İlk incelemede sonuç alamayan polis, görüntülere el koydu.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, Neriman ve Ekrem Gedik çifti büyük şok yaşadı. Gözleri dolduğu görülen Neriman Gedik'i eşi ve yakınları teselli etmeye çalıştı. Düğün öncesi salona girişte objektiflere mutluluk pozu veren çift, üzgün bir şekilde gelin arabasına binerek salondan ayrıldı.



GG(EE/SS)