Gebze'de D-100 karayolu kenarında kurulu bulunan ve 99 mağazanın yeraldığı bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden 'Asil Ev Konsept Çarşısı'nda bazı ürünlerin bu sabah 1- 5 TL'dena satışa çıkacağı günler öncesinden duyruldu. Sabahın erken saatlerinde çevre il ve ilçelerden gelen yüzlerce kişi demir kapı önünde uzun kuyruklar oluşturarak bekledi. Saat 10.00'da çarşı kapısının açılmasıyla birlikte işyerlerine akın eden çok sayıda kişi izdihama neden oldu.

Çarşının bir ve ikinci katına çıkarak 1 ve 5 TL'lik yüzlerce ürünü almak isteyen müşterilerin izdiham sırasında aynı mallardan birkaç tane birden aldığı görüldü. Asil Ev Konsept Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Muhuttin Şahin Marmara'nın en büyük spotçular çarşısı olarak 1 yıldan bu yana hizmet verdiklerini belirterek, şöyle dedi:

"Kuruluşumuz 1 yıl olmasına rağmen her 2 ayda bir böyle kampanyalar yapıyoruz. Kampanyalarımız çok yoğun ilgi görüyor. Zaten ekonomide de belli bir cansızlık var. Bunu aşmaya çalışıyoruz. Esnaflarımız da çok memnun. Bu şekilde kampanyalar yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza daha cazip imkanlarla züccaciye, mobilya, beyaz eşya ve ev gereçlerinde fırsat ürünleri sunuyoruz. Kampanyamızda 90 TL'lik değerinde süpürgeyi 5 TL'ye verdik. Zaten kampanyanın olduğu günlerde esnaflarımız 5 TL'leri bile alamıyor, çoğu mal bedavaya gidiyor. Bu tür kampanyalarımız önümüzdeki aylarda da devam edecek."



MI(MB/İD)