Olay, dün saat 23.45 sıralarında Çeltek mahallesi Şarözü mevkisindeki bir gazinoda meydana geldi. Mevlüt D. (22), Ali D.(49), Mustafa G.(27), Mehmet G.(22) ve Serdar Ç. (22) gazinoda alkol aldı. Bir süre sonra gazino çalışanlarıyla aralarında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştü, gazino çalışanları 5 kişiyi gazinodan çıkarttı.

Otomobillerine binip uzaklaşan 5 kişi, kısa süre sonra tekrar geri döndü. İddiaya göre Mevlüt D., av tüfeğiyle gazino çalışanlarının üzerine rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu iş yeri sahibinin kardeşi Hasan Hüseyin Kepir (40), yeğeni Recai Kepir (23) ve işyeri çalışanı Arif Gülbasmacı (36) yaralandı. Yaralılar ambulanslar Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Hasan Hüseyin Kepir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

4 ŞÜPHELİ KOVALAMACADA YAKALANDI

Olaydan sonra 70 EZ 030 plakalı otomobille kaçan 5 kişi, karşılarında polisi görünce, bu kez otomobili terk edip yaya olarak kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından  Ali D., Mustafa G., Mehmet G. ve Serdar Ç., polis tarafından yakalandı. Polis, karanlığında etkisiyle kaçan Mevlüt D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 



SÖ(İA/AK)