Ottomans Motosiklet Kulübü 19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları öncesinde düzenlediği motosiklet turuna, 40 motorcu ve 20 gazi katıldı. Perşembe Pazarı alanında başlayan motosikletli kortej Yahya Kaptan girişinde son buldu. Türk bayrakları donatılmış motosikletlerle gezinti yapan gazileri gören vatandaşlar alkışladı.

Renkli görüntülerin oluştuğu motosiklet korteji öncesi konuşan Ottomans Motosiklet Kulübü Lideri Oktay Topçuoğlu, gazilerle yaptıkları ilk etkinlik olduğunu belirterek şöyle dedi:

"İlk kez motosikletlerimizle gazilerimizi gezdirdik ve bundan onur duyduk. İlk olmasına rağmen son olmayacak. Bundan sonra her gaziler gününde bu etkinliği yapmayı planlıyoruz. Amacımız gazilerimizi unutmadığımızı gösterip, onların her zaman yanında var olduğumuzu ve biraz olsun rahat etmelerini sağlayabilmektir."

Bu tür etkinliklerde gençlerle kaynaşma fırsatı bulduklarını söyleyen Kore Gazisi Hüseyin Terzioğlu da, "Gençler bizi motosikletleriyle gezdirdiler. Gençlerle kaynaşma fırsatı bularak onlara yaşadıklarımızı anlatıyor ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz."

YE(MB/COŞ)