Dans grubuyla birlikte sahnede fırtına estiren ünlü şarkıcının seslendirdiği hareketli şarkılara, İzmir'in dört yanından ve çevre ilçelerden gelen binlerce kişi eşlik etti. Festival alanına sığmayan insan seline övgüler yağdıran Hadise, "İlk kez Gaziemir'de konser veriyorum. Ne de olsa burası İzmir. Müthiş bir enerjiniz var" diye seslendi.

Gençlerin sevgilisi olan sanatçıya, bir `ebru tablosu' ile çiçek sunan CHP'li Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Yaptığımız ankette en ön sırada çıkmıştınız. Gelip konser verirse, `hadise çıkar' demişlerdi. Doğruymuş. İyi ki geldiniz. Böyle hadise, hep çıksın" diye konuştu.

Milli bayramların kutlanmasına getirilen kısıtlamayı eleştiren Başkan Şenol, "Biz 23 Nisanları, 30 Ağustosları, 29 Ekimleri çok daha coşkulu kutlamaya devam edeceğiz. Bizim gücümüz, işte bu alanı dolduran gençlerimiz. Siz isteyin, Hadise Hanım'ı sizlerde yeniden buluşturalım. Ama bu ülkeye, Cumhuriyete sahip çıkın" dedi. Başkan Şenol'un çağrısına destek veren Hadise, "Bu ülkeyi kuran Atatürk'ümüze en büyük alkışı istiyorum" dedi.