Kastamonu'dan Ramazan Bayramı ziyareti için Gaziantep'e giden ve 12 yaşındaki oğlu ile birlikte markete giderken bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında ağır yaralanan 52 yaşındaki Yaşar Bayram'ın tedavisinin sürdüğü hastanede yaşamını yitirmesi memleketinde büyük üzüntü yarattı. Yaşar Bayram'ın Gaziantep'ten Kastamonu'ya gönderilen cenazesinin yarın Kastamonu Nasrullah Camisii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.  

Kastamonu İl Özel İdaresi'nde çalışan üç çocuk babası Yaşar Bayram’ın ölüm haberi Kastamonu İnönü Mahallesi Ilgaz Sokak Elçibey Apartmanı’ndaki evine ateş düşürdü. Oğlunun ölüm haberini dün gece öğrenen 76 yaşındaki annesi Mahire Bayram, “Benim oğlumu elimden alanlar Allah’ından bulsunlar. Bana bu acıyı yaşatanlar daha beterini bulsunlar. Oğlum çok iyi bir insandı. O gün geri dönenecekti ama dönemedi. Torunum da o saldırıda yaralandı. Onun sağlık durumu iyi” diyerek terör örgütünü lanetledi.

ÇAĞRI, BABASININ ÖLDÜĞÜNÜ BİLMİYOR

Yaşar Bayram'ın cenazesi Adli Tıp'ta yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kastamonu'ya gönderilirken, patlamada babası ile birlikte ağır yaralanan Çağrı Bayram'ın, babasının ölümünden habersiz olduğu ve bugün hastaneden taburcu edildiği öğrenildi. Çağrı Bayram'ın ikiz kardeşi ile yola çıktığı belirtildi. Yaşar Bayram’ın cenazesinin yarın Kastamonu Nasrullah Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası aile mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.


Emrah PALABIYIKOĞLU/ KASTAMONU,



EP(AY/AK)