Ramazan Bayramını kana bulayan teröristlerin hain saldırısında yaşamını yitiren 8 kişinin kimlik belirleme çalışmaları bu sabah tamamlandı. Ölenlerin infaz kurama memurları 30 yaşındaki İsmail Darlel, 31 yaşındaki Davut Adak ve 49 yaşındaki Safi Canbaş, Şırnak'ta askerliğini yaparken izne gelen 21 yaşındaki Onur Fikret Aker, aynı yaştaki eşi Duygu Aker ve henüz 1 yaşındaki kızları Almina Melisa Aker ile çocuklar 3 yaşındaki Süleyman Alkan ve 11 yaşındaki Sevgi Gülperi İnanç olduğu saptandı.

Otopsi işlemleri tamamlanan bomba kurbanlarının cenazelerinin bugün ailelerine teslim edilerek toprağa verileceği belirtildi.

Patlamada yaralananlar 66 kişiden 9'unun hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken hafif yaralılar tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu ediliyor.

Bu arada bombalı aracın infilak ettirildiği Korutürk Caddesi'nde olay yeri inceleme ekiplerinin gece boyu süren çalışmalarını tamamlanmasının ardından enkaz kaldırıldı ve cadde bu sabah trafiğe açıldı. Tahrip olan araçlar çekildi, çevredeki işyeri ve evlerde kırılan camların takılmasına başlandı.