Orhan Kaynar'ın Sülüklü Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Trabzon Belediyesi eski Başkanı ve CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Trabzon Şubesi Başkan Vekili Rahman Turan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) eski başkanlarından Osman Çavuşoğlu, Orhan Kaynar’ın ailesi, yakınları, dostları ve meslektaşları katıldı.

TGC Başkanı Ergun Ata, "Orhan Ağabey, aradan geçen 11 yıla rağmen bu kadar heyecanla anılıyor ve dostlarını burada topluyorsa, 53 yıllık ömründen geriye güzel şeyler bırakmış demektir" dedi. Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu da Kaynar’ın çok iyi bir Trabzonsporlu olduğunu belirtti. Canalioğlu, "Gerek yerel, gerekse ulusal medyada hem Trabzonspor hem de güncel konularla ilgili yazdıklarıyla bu şehre büyük katkılar sunmuştur. Rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

Gazeteci - yazar Orhan Kaynar, Hürriyet Gazetesi Karadeniz Temsilciliği ve Hürriyet Gazetesi spor yazarlığı görevini yürütürken geçirdiği rahatsızlık sonucu 18 Haziran 2001'de hayatını kaybetmişti.