Gayrettepe’de bulunan 2000 m²lik showroom’da yapılan etkinliğin açılışına, Maslak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ayaydın eşi Gizem Ayaydın, babası CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın eşi Adalet Ayaydın çocukları Derya Ayaydın ve Pınar Talay, Desing Diffusion World (DDN) Yöetim Kurulu Başkanı Francesca Russo, CHP İstanbul Milletvekili Ercan Cengiz, Prof. Dr. Emre Alkin, Ressam İsmail Acar, Yaşar Aşçı, Vedat Aşçı, Emir Sarıgül, Mehmet Mutlu, Engin Keçeli, Osman Çarmıklı’nın da aralarında bulunduğu iş, siyaset ve sanat camiasından birçok davetli katıldı. Etkinliğe, Ankara’daki programı nedeniyle katılamayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı Bakanlık Müsteşarı Mücahit Demirtaş temsil etti. Kokteyl eşliğinde başlayan etkinlikte davetliler, showroomda bulunan tasarımları ilgiyle inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.

Kokteylin ardından açılış konuşmasını yapan Maslak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ayaydın, DDN’in tanıtımının showroomlarında gerçekleşmesinden ötürü memnuniyetini dile getirerek davete katılımından dolayı herkese teşekkür etti. Desing Diffusion World Yönetim Kurulu Başkanı Francesca Russo, Türkiye’deki çalışmalarını yakından takip ettiği Maslak Yapı’nın ev sahipliğinde böyle bir organizasyon içinde bulunmaktan ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Russo, “Türkiye ve özellikle İstanbul’da mimari yapı ve tasarımlarının ne kadar geliştiğini buraya gelince daha iyi gördüm ve anladım. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha birçok ortak projede birlikte olmayı umut ediyorum" dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşteşarı Mücahit Demirtaş ise Bakan Erdoğan Bayraktar’ın Ankara’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir acil çalışma programına katıldığını söyleyerek, “Sayın bakanımız mazeretlerini ve selamlarını iletti" dedi. Davetliler, yapılan konuşmaların ardından DJ Suat Ateşdağlı çaldığı müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirdiler.

2005 yılında kurulan Maslık Yapı, ünü Avrupa ve Amerika’ya yayılmış lüks İtalyan mobilya markalarını bünyesinde barındırıyor. Kişiye özel tasarımları ile her stilde mutfaklar, oturma gruplar, yemek odası, yatak odası, sehpa, masa ve sandalye tasarımları, ayrıca modüler olarak tasarlanan giyinme dolapları, TV üniteleri ve cabinetler, alışılagelmişin dışında deri, varak lake ve cam detaylarla sunulan kapılar, aydınlatma konusunda ev ve toplu iş konusunda uzmanlaşmış birçok firmanın ürünleri Maslak Yapı 2000 m2lik showroom’ da yer alıyor. Maslak Yapı lüks segment konut, rezidans, otel, ofis, mağaza, cafe ve restaurant gibi projelerde iç dekorasyonla ilgili olarak sabit ve hareketli tüm mobilya, aksesuar ve aydınlatma ürünleri ile tüm ihtiyaçlara cevap verebiliyor. Rixos Bomonti Residence, Ulus Savoy Konutları ve Sapphire Residence ise Maslak Yapı’nın son dönemde katkıda bulunduğu projelerden bazıları.

TY (ET)