YEMEK GETİREN SERVİS GÖREVLİSİ FARK ETMİŞ


4. Levent Konaklar Mahallesi, Sögüt Sokak üzerinde 8 Ekim 2012'de meydana gelen esrarengiz olay şöyle gelişti:

Binanın girişinde görevli özel güvenlik görevlisi, telefonla kendisine yemek siparişi verdi. Siparişi getiren kişi, siparişi teslim ettikten hemen sonra içerde bir ışık görerek özel güvenlik görevlisini uyardı. Görevli,  hemen içeri girerek kontrol etmek istedi. Binaya girdiğinde etrafın dağıtılmış olduğunu fark eden güvenlik görevlisi bir anda hırsızla karşılaştı. Yemek siparişini getiren servis görevlisi ile birlikte güvenlik görevlisi, esrarengiz kişiyi kovalamaya başladı. Bir an özel güvenlik görevlisi tarafından yakalanan esrarengiz hırsız, montunu geride bırakarak kaçmayı başardı.


FORMALARI BİR TORBAYA BİLGİSAYARLARI BAŞKA TORBAYA KOYMUŞ


Olaydan sonra harekete geçen polis olay yerinde yaptığı incelemede zanlının çalmak için binada bulunan 4 diz üstü bilgisayarı bir torbaya koyarak hazırladığını belirledi. Ayrıca aynı kişinin milli futbolculara ait formalar, kaşkol gibi çeşitli eşyalar ile futbolculara ait pasaportları da ayrı bir torbaya koyduğu tespit edildi.


GERİDE BIRAKTIĞI MONT İNCELENİYOR


Hırsızlık Büro Amirliği tarafından zanlıyı yakalamak için özel bir ekip oluşturuldu. Zanlının olay sırasında eldiven kullandığı, bu nedenle parmak izi bırakmadığı öğrenildi. Bu arada zanlının kaçarken geride bıraktığı montu, üzerinde DNA incelemesi yapılmak üzere polis kriminal laboratuvarında incelemeye alındı. Öte yandan binanın güvenlik kamera görüntüleri de inceleniyor. Ancak kamera görüntülerinin bulanık olduğu ve teşhise müsait olmadığı belirtildi.


Yetkililer kaçan kişinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için operasyonların sürdüğünü söylediler.

 


(BB)