İzmir'İn Foça İlçesi'nde askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen mayınlı saldırının ardından bölgeye giden CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu ve Aytun Çıray, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Foça Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ, Bornova Belediye Başkanı CHP'li Kamil Oktay Sındır, parti meclis üyeleri ve CHP'li ilçe başkanları terör saldırısını kınadı.

Foça Belediye Başkanı Demirağ'ın makamında basın açıklaması yapan CHP'li Alaattin Yüksel, "Ülkemizde her gün ortalama bir şehit haberi geliyor. Dünyanın en şirin ilçelerinde bile terör karşımıza çıkıyor. Bu ülkede akan kan var. Bu kanın durması gerekiyor" diye konuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, "Terör Foça'da vücut buldu. Bunun amacı ülkede kargaşa yaratmak ve ekonomiye zarar vermek. Hükümet partimizin tüm uyarılarına rağmen terörle müzakere yaptı ve hiçbir sonuç alamadı. Genel Başkanımız bu konunun parlamentoda tartışılıp görüşülmesi talebinde bulundu. Artık terör konusunda bahane kalmamıştır. Anneler ağlamaktadır" dedi.



(AÖ/AAA)