Fethiye'deki ilk kaza, Ölüdeniz yolu Oluklu Mevkii'nde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Ölüdeniz'den Fethiye'ye seyir halindeki 28 yaşındaki Sezgin Gözel yönetimindeki 35 R 0627 plakalı otomobil, yağmur sonrası kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi nedeniyle yoldan çıktı. Drenaj kanalına düşen otomobildeki sürücü Sezgin Gözel ve yanındaki 18 yaşındaki Eda Çelik yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

KEDİYE ÇARPMAMAK İÇİN ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI

Fethiye'deki diğer kaza ise Patlangıç Mahallesi Baha Şıkman Caddesi'nde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Fethiye'den Ölüdeniz Beldesi'ne 48 RC 848 plakalı otomobiliyle seyreden 19 yaşındaki Kaan Coşkun, önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırdı. Buna rağmen önce kediye çarpan otomobil, daha sonra yoldan çıkarak beton elektrik direğine çarptı. Otomobilin ikiye bölündüğü kazada, sürücü Kaan Coşkun ile kardeşi 17 yaşındaki Berk Coşkun yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kazada, çevreye saçılan otomobilin parçaları nedeniyle bir dükkanında camları kırılırken, elektrik tellerinin kopması nedeniyle Patlangıç Mahallesi'nin bir bölümünde ise elektrik kesildi.