Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi'ne tam kadro gelen ve duruşma salonuna saat 08.45'de giriş yapan yöneticiler taraftarların arasından geçerek salona girdiler. Fenerbahçeli yöneticiler tutuklu olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Genel Koordinatörü Cemil Turan'a destek vermek için için Silivri'de hazır bulunurken taraftarlar ise sabahın erken saatlerinden itibaren desteğini sürdürüyor.


Sayıları her geçen dakika artan Sarı-Lacivertli taraftarlar çeşitli tezahürat ve sloganlarla Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi'nde kendilerine ayrılan bölümde desteklerini sürdürüyorlar. Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan ve Cemil Turan'a ait dev resimleri ise cezaevinin tel örgülerine asılırken, çeşitli pankartlarla çeşitli mesajlar verildi.


SİVASSPOR TARAFTARLARI DA SİLİVRİ'DE


Bu arada Sivassporlu taraftarlar da Silivri'ye geldi. Tutuklu bulunan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a destek veren taraftarlar Fenerbahçeli taraftarların arasına karışarak bayrak, flama ve atkılarını açıyorlar.