Stada giden caddeler ve yollarda trafik tamamen durdu. Stadın çevresindeki kafetarya ve restoranların tamamı doldu. Kalamış Develi restoranda kalabalık nediyle taraftarlar yiyecek içecek servisini kendisi yaptı, tepsiler elden ele dolaştı. Restoran maç öncesi ve maç sonrası misafirleri için 150 koyun kestirdi.

KADIKÖY DEV STADA DÖNDÜ



Stad çevresinde fenerbahçeli taraftarlar yolda yürümekte bile zorluk çekti, sokaklar adeta insan seli... Stadın yakınındaki yollardan geçmek zorunda kalan araçlar insan seli içinde mahsur kaldı.

Stadın içinde ise kale arkaları 17.30 itibariyle yüzde 80 oranında doluluğa ulaştı. Maçın başlamasını bekleyen taraftarlar karşılıklı tezahüratlarda bulundu. Stad ve çevresinde sıklıkla duyulan tezahürat ise "Fener gol gol gol", "iki kupa geliyor."

GS'Lİ FUTBOLCULARA PROTESTO



Galatasaraylı futbolcular zemini kontrol etmek için sahaya çıktı. Staddaki Fenerbahçeli taraftarlar Galatarasaraylı futbolcuları sloganlarla protesto etti. 

İKİ TAKIM DA SAHADA



Her iki takımın da futbolcuları ısınmak için sahaya çıktı. Galatasaray'ın ısındığı bölümün arkasında yer alan tribündeki taraftarlar Fenerbahçeli futbolcuları çağırdı. Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaraylı futbolcuların ısındığı yere gitmeyerek taraftarlarını uzaktan selamladı.

ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI ÖNÜNDE OLAYLAR ÇIKTI



Şükrü Saraçoğlu Stadı önünde Fenerbahçe taraftarı ile polis arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik karşılıklı taşlaşmaya dönüştü. Polis, yaklaşık bin taraftarı dağıtmak için biber gazı ve tazyikli su kullandı. Çok sayıda taraftar biber gazından etkilendi. Maçkolik bir panzer, taraftarları Kurbağalı Dere istikamaetine tazyikli su kullanarak dağıttı. Olaylar Yoğurtçu Parkı'na sıçradı. Polis, taraftarın attığı taşlardan korunmak için kalkanlarının arkasına sığındı. Fenerbahçe stadının girişini çok yoğun gaz kokusu kapladı. Çok sayıda taraftar etkilendi. Bu sırada sokaklardan çıkan Fenerbahçeli taraftarlar polise şişe ve taş yağdırdı. Polis stad girişine doğru geri çekilirken Fenerbahçeli taraftarlar polis panzerini yumrukladı. 

ME (TT) (FOTOĞRAF)