Yalova’yı üzüntüye boğan kaza dün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında SGK Yalova İl Müdürlüğü binası önünde meydana geldi. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi hazırlık sınıfını okuduktan sonra birinci sınıfa geçen Özgün Salman, aynı liseden mezun olduğu Bahçeşehir Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Fakültesi birinci sınıf öğrencisi arkadaşı Aydın Çuhadar ile birlikte sahur sonrası gezmeye çıktı. Gezinti sonrası eve gitmek isteyen Özgün Salman yönetimindeki 77 AZ 639 plakalı otomobil, belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önce SGK Yalova İl Müdürlüğü binası duvarına, sonra da yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Kazada Özgün Salman olay yerinde yaşamını yitirdi, ağır yaralanan Aydın Çuhadar ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çuhadar’ın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

BABA FENERBAHÇE FORMASI GİYDİ

CHP Yalova Belediye Meclisi eski üyesi Vefa Salman’ın oğlu olan Özgün Salman için bugün Yalova Merkez Camii’nde tören düzenlendi. Özgün’ün cenazesi Fenerbahçe bayrağı ile getirildi. Törene Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım çelenk gönderdi. Baba Vefa Salman ise Fenerbahçe forması giyerek taziyeleri kabul etti. Törene çok sayıda vatandaşın yanı sıra CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı bağımsız Yakup Koçal da katıldı. Cenazede anne Dilek Salman oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Tabutun başından ayrılmayan Dilek Salman, "Senin yerine orada ben yatayım. Oğlum seni çok seviyorum” diye feryat etti.

Genç yaşta yaşama veda eden Özgün Salman öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Özgün’ün cenazesi gözyaşları arasında Yalova Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Bu arada aynı kazada ağır yaralanan Aydın Çuhadar, Yalova Devlet Hastanesi’nden Bursa Acıbadem Hastanesi’ne gönderildi. Çuhadar’ın tedavisinin devam ettiği bildirildi.



SG(FK/COŞ)