Kadın taraftar Mürüvet Karaboğa'nın Avukatı Rasim Demirkan, MedicalPark Antalyaspor- Galatasaray maçının son dakikalarında yaşanan küfür iddiasıyla ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na maçtan bir gün sonra, 22 Ekim günü suç duyurusunda bulundu. Antalya 7'nci Asliye Hukuk Mahkemesi'ne de 100 bin liralık manevi tazminat talebiyle dava açtı.

Fatih Terim ise geçen günlerde avukatı Müge Demirel aracılığıyla Antalya 7'nci Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki davaya cevap gönderdi ve kendisinin de şikayetçi olduğunu belirterek karşı dava açtı. 9 sayfalık dilekçede Terim, “Kesinlikle böyle bir olay olmamıştır. Zenginleşmek isteyen kadının hayal mahsülü olaylardır. Kamuoyu önünde kişilik haklarıma zarar vererek karalamaya çalışmıştır. Ben de kendisinden şikayetçiyim. Bu nedenle 100 bin lira manevi tazminat talep ediyorum” dedi.

Karaboğa'nın tek niyetinin Fatih Terim'i kamuoyunda küçük düşürmeye çalışmak olduğunu ileri süren avukat Müge Demirel ise olay sırasında Terim'in yanında bulunan yardımcı antrenörler Ümit Davala, Hasan Şaş, Dr. Barış Çakır, Şükrü Hanedar, masör Uğur Durul ve maçın 4'üncü Hakemi Çağatay Şahan ile maçın yardımcı hakemi Volkan Narinç’i de şahit gösterdiklerini bildirdi.

Davacı Mürüvet Karaboğa’nın avukatı Rasim Demirkan da Terim’in cevap dilekçesi üzerine dün mahkemeye verdiği yeni dilekçede, "Üzerinden zaman geçtikçe yaptığından hicap duyacağı ve utanarak kendi konumundaki bir insandan beklenen şekilde özür dileyeceği yerde olayı inkar etmesi, müvekkileyi ve bizi suçlayarak müvekkilden tazminat talep etmesi bizim dava dilekçesinde dile getirdiğimiz Fatih Terim’in kişiliğinin bu şekilde bir kez daha ortaya çıkması, davamız açısından bizi memnun etmiştir" ifadelerine yer verdi.

Antalya 7'nci Asliye Hukuk Mahkemesi, önümüzdeki günlerde karar verecek.