Ağar’ı ziyaret için Aydın’a gelen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ilk olarak Köşk İlçesi’nde Osman Akça’ya ait incir işleme tesislerinde öğle yemeği yedi. Burada Terim ve Akça’ya, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit ile Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu da eşlik etti. Yemeğin ardından Terim ve Akça ile beraberindekiler Yenipazar İlçesi’ne geçti. Terim, burada Galatasaraylı taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Terim ardından kısa bir süre sonra Ömer Üründül de cezaevine gelerek ziyarete katıldı.

KİMSEYLE KONUŞMADI

Fatih Terim yaklaşık yarım saatlik görüşmenin ardından cezaevinden çıktı. Cezaevi kapısına getirilen otomobile binen Fatih Terim, kimseyle konuşmadı. Bu sırada otomobilin çevresine saran Galatasaraylı taraftarlar Terim’e sevgi gösterisinde bulundu. Ancak bazı taraftarlar, Terim’in konuşmaması üzerine "Hocam bir konuş. Bu çocuklar senin için okula gitmediler" diyerek tepki gösterdi.

İLGİDEN PİDE YİYEMEDİ

Fatih Terim daha sonra Sümer Pide’ye gitti. Terim’in arka kapıdan pideciye girdiğini gören taraftarlar da hemen harekete geçti. Pidecinin içine giren taraftarların tezarühatları arasında Fatih Terim, ilçenin ünlü pidesini yiyemeden ön kapıdan çıkarak, Mehmet Ağar’ın korumalarına ait bir otomobilin direksiyonuna geçti. Terim, bu sırada kendisinden imza isteyen bazı taraftarları geri çevirmedi. Pidecinin sahibi Mehmet Sümer de kalabalığı yararak, Terim ile fotoğraf çektirebilmek için büyük mücadele verdi. Terim, otomobili kendisi kullanarak Yeni Pazar’dan ayrıldı.



CU(İÖ/SS)