Polisteki ifadesinde kocasının cezaevinde olması nedeniyle çok zor günler geçirdiğini söyleyen Fatma Dülger, "Onları kimseye bırakamayacağım için öldürdüm. Akşam saatlerinde onlara oyuncak almak için markete gitmiştim. Burada hem 2 oyuncak hem de fare zehiri alarak eve geldim. Çok düşündüm ama çıkış yolu bulamadım. Mektubu yazdıktan sonra çocukların sularına fare zehirini karıştırıp içirdim. Sonra kendim de aynı sudan içtim. Ancak onlar kendinden geçti, bana bir şey olmayınca kendimi sokağa attım. Bir süre koştuktan sonra yoldan geçen bir arabanın önüne atladım" dedi.

Sorgusunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü çıkışında sinir krizi geçiren ve güçlükle otomobile bindirilen Fatma Dülger, Antalya Adliyesi'ne götürüldü.

OLAYIN GEÇMİŞİ

TIR şoförü eşi cezaevinde olan ve bir süredir bunalımda olan Fatma Dülger, geçen çarşamba günü saat 22.30 sıralarında evlerinde Kaan ve Hakan Selim'e fare ilacı içirdi. 'Kocamı çok seviyorum, kendi annemi sevmiyorum ama kayınvalidemi seviyorum' yazılı not bırakıp evden çıkan Dülger, bir süre sonra yaşamına son vermek için kendisini bir otomobilin önüne attı. Hafif yaralanan Dülger'in olay yerine gelenlere iki oğlunu zehirlediğini anlatması üzerine polis harekete geçti. İkinci katta bulunan daireye gelen ekipler, acı manzarayla karşılaştı. Sağlık ekiplerinin hayati belirti göstermeleri için uzun süre çaba harcadığı Kaan ve Hakan Selim kardeşlerin, zehrin etkisiyle kısa sürede hayatını kaybettikleri anlaşıldı. Dülger ise hastanedeki tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.