Otomobil tamircisi Cabbar T., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 6 ay önce kendisini terk eden ve boşanma davası açan  2 çocuğunun annesi eşi Özlem T.'nin Girne Mahallesi'ndeki evine gelerek çocuklarını görmek istedi. Özlem T.'nin çocuklarını göstermek istememesi üzerine çift arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine Cabbar T., iddiaya göre üzerinde bulunan ruhsatsız tabancayla eşine ateş ettikten sonra kaçtı. Sol bacağından yaralanan Özlem T., komşularının çağırdığı ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürülerek ameliyata alındı. Özlem T.'nin hayati tehlikeyi atlattığı belirtilirken, Cabbar T. ise kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak Güven Polis Merkezi'ne götürüldü.

'YAĞMUR FISTIK' DİYE SAYFA AÇMIŞ

Polise eşinin sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafları da bulunan 'Yağmur Fıstık' adıyla açtığı sayfanın fotokopilerini gösteren ve eşine daha önce de şiddet uyguladığı ileri sürülen Cabbar T. ifadesinde şöyle dedi:

"Eşim bir temizlik şirketinde çalışmaya başladıktan sonra çok değişti. Benimle ilgilenmiyordu. 6 aydır ayrı yaşıyorduk. 5 ay önce de boşanma davası açtı. Oğlum beni arayarak, 'Annem, 'Yağmur Fıstık' adıyla Facebook'ta sayfa açtı. Bize yakışmayacak hareketler yapmaya başladı' dedi. Ben de bugün çocuklarımı görmek ve kendisiyle konuşmak için eve gittiğimde beni eve almak istemedi ve bana hakaret etti. Ben de sinirime hakim olamadım ve tabancayla ateş ettim."

Cabbar T. ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.



MB(AK/OA/COŞ)