'KENDİSİNİ REDDEDEN KADINI ÖLDÜRDÜ' başlığıyla veriğimiz haberi, ek bilgilerle yeniden düzenleyerek veriyoruz.

---------

YENİDEN



Taylan YILDIRIM/ İZMİR, - İZMİR'de, 24 yaşındaki Okan Özparıltı, okulun karşısındaki tost büfesinde 7 yaşındaki oğlunun okuldan çıkmasını bekleyen 29 yaşındaki Pınar Ünlüer'i, birlikte olma teklifini kabul etmeyince, pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü. Bu sırada çocuğunu bekleyen velilerden 36 yaşındaki Ezgi Balcı da başına isabet eden saçmalarla yaralandı. Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Özparıltı'nın, olaydan önce Facebook'taki sayfasına Pınar Ünlüer'e yönelik 'Kaybedecek bir şeyim yok en fazla senelerimi yer' ve 'Ben seni pembe dünyalarımda sevdim. Şimdi karanlık dünyamda intikam almak için pusuda sabahlıyorum. Son şovum olacak az kaldı' notlarını yazarak dehşeti planladığı ortaya çıktı.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Gültepe Semti, Turgut Reis Cadddesi'ndeki Turgutreis İlköğretim Okulu'nun karşısında meydana geldi. Eşinden yaklaşık 2.5 yıl önce boşandıktan sonra anne ve babasının yanına yerleşen Pınar Ünlüer, sabah saatlerinde 7 yaşındaki oğlu A.E.K.'yı okula bıraktı. Öğlen saatlerinde tekrar gelen ve diğer velilerle birlikte okulun hemen karşısındaki tost büfesinde oğlunun çıkmasını bekleyen Pınar Ünlüer, kısa bir süre arkadaşlık ettikten sonra ayrıldığı, bunun sonrasında sık sık yolunu kesen, yeniden birlikte olmak ve evlenmek isteyen Okan Özparıltı'yı karşısında görünce sinirlenip tepki gösterdi. Ünlüler, kendisine yeniden ilişkilerini sürdürme teklifini yineleyen Özparıltı'yı geri çevirdi.

Bunun üzerine kısa süre öncesine kadar büfe işleten Okan Özparıltı, yanında bulunan pompalı tüfeği doğrultarak tehdit ettiği diğer tüm kişilerden büfeden dışarı çıkmalarını istedi. Özparıltı, içeride yalnız kaldığı Pınar Ünlüer'e tüfeği doğrultup peşpeşe tetiğe bastı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet ettiği Pınar Ünlüer, olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu sırada seken saçmalardan biri, çocuğunu bekleyen velilerden Ezgi Balcı'nın başına isabet etti. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Balcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

DEHŞET ANLARINI HABER VERMİŞ

Dehşet anlarının ardından pompalı tüfeği olay yerinde bırakarak otomobille uzaklaşan Okan Özparıltı, polisin takibi sonrasında MTK Tekstilciler Sitesi içerisinde yakalandı. Gözaltına alınan Özparıltı, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Sorgusu süren Okan Özparıltı'nın Facebook'taki kişisel sayfasında olaydan önce Pınar Ünlüer'e yönelik 'Kaybedecek bir şeyim yok en fazla senelerimi yer' ve 'Ben seni pembe dünyalarımda sevdim. Şimdi karanlık dünyamda intikam almak için pusuda sabahlıyorum. Son şovum olacak az kaldı' diye yazarak dehşeti haber verdiği ortaya çıktı.

Yaşamını yitiren Pınar Ünlüer'in acı haberini alan eski eşi Polat K. da olay yerine gelerek polislerle görüştü. Eşiyle 2.5 yıl önce ayıldıkarını söyleyen Polat K., "Eski eşimi sık sık rahatsız ettiğini duymuştum. Hatta kendisini uyardım da ama en sonunda bu acıyı yaşattı. Oğlumuzu almak için burada bekliyordu" dedi.

Pınar Ünlüer'in cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından, İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.



TY(AÖ/SS)

----