Muratdede Mahallesi’nde tekstil mağazası sahibi olan Galatasaray taraftarı Yusuf Akar, şampiyonluğu farklı bir şekilde kutlamak istedi. Bugün işyerinin önünde 2 bin 500 kişilik lokma döktüren Akar, Fenerbahçe taraftarlarını da davet etti. Bazı Fenerbahçe ve Galatasaraylılar da formalarını giyinip işyerinin önüne geldi. Ezeli rakiplerin taraftarları birbirlerine lokma yedirdi.

İşyeri sahibi Akar, "Şampiyon olan tüm Galatasaray camiasını yürekten kutluyorum. Biz taşkınlık yapmadan, fair-play kuralları içerisinde şampiyonluğumuzu kutluyoruz. Mutluluğumuzu abartmıyoruz kimseyi tahrik etmiyoruz. Sonuçta hepimiz kardeşiz. Dev maçtan sonra İstanbul’da yaşanan olayları üzülerek izledik. Otomobiller yakıldı, iş yerleri taşlandı. Bu olayları tasvip etmiyoruz. İki takım taraftarları da biraraya gelip, birbirlerini kutlayabilirler. Biz, Denizli’den bu mesajı vermek istedik. Bu yıl şampiyon biz olduk, seneye belki Trabzonspor, belki Fenerbahçe belki de bir başka kulübümüz olacak. Şampiyon takım alkışlanmalıdır. Sonuçta hepimiz aynı bayrak altında yaşıyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarı Halil Sayın, şampiyonluklarından ötürü Galatasarayı kutladıklarını dile getirdi. Sarı- kırmızı ve sarı- lacivertli taraftarlar, 'Türkiye, Türkiye, şampiyon Türkiye' tezahüratında bulundu.