Dört yılda bir yaşanan 29 Şubat’ı tercih eden 23 yaşındaki Kübra Sürgün ve 27 yaşındaki Ramazan Sürgün çifti, Elazığ Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde bugün nikah kıydırdı. Evlendirme Dairesi Müdürü Nusret Öner’in kıydığı nikahtan sonra, anlamlı ve faklı olmasını isteyerek özellikle 29 Şubat’ı beklediklerini belirten Kübra ve Ramazan Sürgün çifti, "4 yılda bir 29 Şubat olduğu için özel olsun diye bilerek özellikle bugünü seçtik. Aslında düğünümüz 4 Mart’ta olduğu için nikahı erkene alarak bugün nikahlandık. 4 yılda bir evlenme yıldönümü kutlama konusunda da sorun değil. Aksine daha özel ve anlamlı olacağını düşünüyoruz" dedi.

Elazığ Belediyesi Evlendirme Dairesi Müdürü Nusret Öner de bugün 7 nikah kıydıklarını belirterek, "Bugünü özellikle isteyenler de oldu. Bugünün özelliğini öğrenip vazgeçmek isteyenler de oldu" dedi.

FATMA, 4 YILDA BİR DOĞUM GÜNÜ KUTLAYACAK

Elazığ Özel Damla Hastanesi’nde Elif-İsa Apancı çiftinin de bugün bir kızı oldu. Eşinin doğumu için henüz erken olmasına rağmen aniden sancılandığı için bugün hastaneye getirdiklerini belirten İsa Apancı, doğumun ve doğum tarihinin kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Apancı, "Cinsiyetini bilmiyorduk geçen hafta kız olduğunu öğrenmiştik. Her şey tesadüf oldu. Hatta doktorumuz, '4 yılda bir oluyor sakın 29 Şubat’ta gelmesin' diye şaka bile yapmıştı. Tesadüfen de 29 Şubat’a denk geldi" diye konuştu.


GY(GG/AAA) (FOTOĞRAF)