Rize'deki '100 Yapım' adlı firma, evlenecek çiftlere özel indirim kampanyası yapan beyaz eşya, mobilya, kuyumcu ve giyim üzerine faaliyet gösteren işyerlerine ortak tanıtım broşürü ve indirim kuponu hazırladı. Gelin ve damat rolündeki mankenler Nergiz Velieva ile Hüzeyfe Keskinkılıç, Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak Atatürk Caddesi boyunca broşür ve indirim kuponu dağıttı. Vatandaşlar da ilk kez gördükleri broşür dağıtan gelin ve damadı ilgiyle izledi.

Rize Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ekipleri, broşür dağıtan gelin ve damadı kamera ile kayda aldı. Polis ekipleri, daha sonra dağıtılan broşürlerin işyerlerine ait olduğunu görünce kaydı durdurdu.

Firmanın sanat yönetmeni Memiş Ali Yazıcı, Rize'de farklı bir kampanya yürüttüklerini belirterek, amaçlarının evlenecek çiftlere düğün öncesi hazırlıklarında sırtlarındaki  yükleri hafifletecek kampanyaları duyurmak ve birçok seçkin firmanın indirim kuponunu dağıtmak olduğunu söyledi. Nergiz Velieva ile Hüzeyfe Keskinkılıç ise sokakta gelin ve damat olarak dolaşarak broşür dağıtmanın bir ilk olduğunu ve heyecanlı olduklarını söyledi.



MK(TM/CK)