Belek'te 5 yıldızlı bir otelde çalışan Rus J.B., Demircikara Polis Merkezi'ne giderek, tecavüze uğradığını anlattı. J.B., "Belek'te otelde çalışıyorum. Otele çiçek getiren F. ile zaman zaman karşılaşırız. Kendisi çalıştığım oteldeki etkinliklerde çiçek getirir ve otelin çiçek işlerini yapar. Bugün ben işten çıkmaya hazırlanırken kendisiyle karşılaştım. Bana, 'Eğer araban yoksa, Antalya'ya gidiyorum, seni bırakabilirim' dedi. Ben de kendisini daha önceden otelde gördüğüm için kabul ettim" diye konuştu.

F.L.G.'nin kendisini Güzeloba Mahallesi'nde bulunan evine getirdiğini belirten J.B., "Sonra benimle birlikte eve kadar geldi. Yorulduğunu söyleyerek içeri girip oturdu. Bir süre sonra benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Ben de kabul etmedim. Sonra beni tehdit ederek cinsel saldırıda bulundu ve bana tecavüz etti" dedi.

Şikayet üzerine J.B., Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü. Polis kadının verdiği ifade doğrultusunda çiçekçi F.L.G.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin sorgusu sürüyor.



SK(HA/CK)