Yaklaşık 10 yıl önce Fatmagül Güneş ile Gültekin İşeri, Fethiye'nin gözde tatil mekanlarından Göçek'e yerleşti. İşeri, burada kahvehane ve ganyan bayii işletmeciliği yapmaya başladı. Çiftin mutlu giden birliktelikleri son dönemde bozuldu. Sık sık tartışıp kavga ettikleri belirtilen çift önceki gün çıkan kavga sonucu karakolluk oldu. Karakolda barışan çift evlerinin yolunu tuttu.

Bu sabaha karşı saat 03.00 sıralarında, ikilinin oturdukları evden tekrar tartışma sesleri yükseldi. Bir süre sonra bağırış sesleri kesildi. Gültekin İşeri sabah herzaman açtığı kahvehanesine gitmeyince arkadaşları şüphelendi. Telefonla aramalarına cevap alamayan arkadaşları İşeri'nin evine gitti. Kapıyı uzun süre çalmalarına rağmen ses çıkmaması üzerine İşeri'nin arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi. Göcek İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri savcılık tarafından verilen izinle eve girdi. İşeri'nin kanlar içindeki bedeni odada bulundu. Evde yapılan incelemenin ardından İşeri'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İşeri'nin birlikte yaşadığı ve kayıp olan Fatmagül Güneş'in arandığı yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Cumhuriyet Savcısı olay sonrası yaptığı açıklamada "Yapmış olduğumuz incelemelerde İşeri'nin vücudunda sayısız bıçak darbelerine rastladık. Olay öncesi muhtemelen alkol almış olabilirler. İlk incelemelerimize göre olay dün sabaha karşı 04.00'de olmuş. Beraber yaşadıkları Fatmagül Güneş'in aranmasına devam edilmektedir" dedi.

İşeri'nin arkadaşı Fırat Murat, "Bugün iş yerine gelmeyince merak ettim defalarca telefonla kendisini aradım cevap alamadım. Bir aksilik olduğu düşüncesi ve beraber yaşadığı bayanla da sık sık kavga ettiklerinden dolayı şüphelendim ve durumu jandarmaya bildirdim. Gültekin çok iyi bir insandı. Kimseyi kırmazdı" dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

CK(KÖ/SSA) (FOTOĞRAF)