Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki beyaz eşya yan sanayi parçaları üreten bir fabrikada çalışan Ertan Çetinkaya'nın bugün işe gelmemesi üzerine mesai arkadaşları merak edip, Çamlıca Köyü’nde yaşayan babası 65 yaşındaki baba Ramazan Çetinkaya'yı aradı. Bunun üzerine oğlunun Mutlu Mahallesi, 3060 Sokak’taki evine giden Çetinkaya, kendisindeki anahtarla kapıyı açıp, televizyonun sesinin geldiği oturma odasına girdiğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Oğlunu kanlar içinde yerde yatarken bulan Ramazan Çetinkaya, 12 Acil Servis ile 155 Polis İmdat ihbar hatlarını aradı.

Eve gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, vücudunda darbeye bağlı izler olan bekar Ertan Çetinkaya'nın boğazının kesilerek öldürüldüğü belirlendi.

Polisin ifadelerine başvurduğu komşuları, dün akşam saatlerinde gelen bir gencin Çetinkaya'nın evini sorduğunu, daha sonra yukarı çıktıklarını belirtip, eşkalini verdi. Polis, eşkalden yola çıkarak Ertan Çetinkaya'nın evine gelen kişiyi bulmaya çalışıyor.

Evlilik için para biriktirdiği öğrenilen Çetinkaya'nın öldürülmesiyle ilgili sır perdesinin aydınlatılması için polis soruşturma başlattı.



İK(İÖ/CK)