Olay, bügün saat 03.00 sıralarında, Ballıkuyu semti 1116 sokak numara 33'teki evin önünde meydana geldi. Manavda çalışan Erdoğan Çömlekçi, kayınvalidesi ile evinin önünde otururken, iddiaya göre aynı sokaktan iki üç defa geçen kimliği belirsiz bir kişiye "Neden buradan geçiyorsun" diye sordu. Çömlekçi ve kimliği belirsiz kişi arasında bu yüzden tartışma çıktı. Elinde sopa olduğu belirtilen Çömlekçi'ye bıçakla saldıran kişi çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı. Çömlekçi'yi evinin önünde ağır yaralı gören yakınları, sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. İhbar üzerine gelen 112 acil yardım ekipleri, ağır yaralı olan Çömlekçi'yi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri olan Çömlekçi, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastane önüne gelen yakınları sinir krizi geçiririken, Çömlekçi'nin 5 aylık hamile eşi Gamze Çömlekçi baygınlık geçirerek "Erdoğan 2 çocuğum ve karnımdaki bebekle beni yapayalnız bıraktın" diyerek ağıt yaktı.

Polis kimliği belirsiz saldırganı belirleyip yakalamak için çevredeki güvenlik kamerası görüntülerine el koyarak incelemeye başladı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



YY(AÖ/AK)