Olay, dün saat 23.30 sıralarında Nusratiye Mahallesi Çulluk Sokak'taki tek katlı evde meydana geldi. Bir fabrikada çalışan Sündüs Şen ile eşi Erdal Şen arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından Sündüs Şen, çocuklarını İstanbul’daki bir yakınının yanına gönderip, kendisi de bir akrabasının yanında kalmaya başladı. İddiaya göre Erdal Şen, bir hafta boyunca eşini arayarak konuşmak istediğini söyledi. Sündüs Şen'in dün konuşma teklifini kabul etmesi üzerine çift evlerinde buluştu. Burada ikili arasında tekrar tartışma başladı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Erdal Şen mutfak tezgahının üzerinde bulunan ekmek bıçağını alarak eşi Sündüs Şen’i çeşitli yerlerinden bıçakladı.

BIÇAKLADI, POLİSİ ARADI

Erdal Şen, olaydan hemen sonra cep telefonundan 155 Polis İmdat'ı arayarak eşini bıçakladığını söyleyip, evinin adresini verdi. Polisin zile basmasına rağmen Erdal Şen kapıyı açmadı. Polis, kapıyı kırarak içeri girdi, Sündüs Şen kanlar içinde bulundu. Sağlık ekipleri Sündüs Şen'in öldüğünü belirledi. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından ceset Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ALDATTI İDDİASI

Polis tarafından gözaltına alınan Erdal Şen'in, eşinin kendisini aldattığını öne sürdüğü ve ifadesinde, “Eşim geçen hafta evi terk ederek gitti. Ben de kendisini arayarak ikna etmeye çalıştım. Bugün de kendisini konuşmaya çağırdım. Eve geldi, konuştuğumuz sırada bana seninle olmayacağım demesiyle aramızda tartışma çıktı. Ben de bir anda kendimi kaybettim ve ekmek bıçağını aldım sonra bıçakladım. 155 Polis İmdat hattını aradım ve olanı söyledim. Çok pişmanım” dediği belirtildi. Erdal Şen'in polisteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.