Olay 25 Nisan akşamı merkez Yakutiye ilçesi, Aşağı Sanayi Mahallesi Çağlayan sokakta meydana geldi. 4 yıl önce kaçarak evlenen Elif- Ömer Karanlıkbulut çifti arasında son zamanlarda geçimsizlik başladı. At arabasıyla taşımacılık yapan eşi Ömer'den sürekli şiddet gördüğünü öne süren Elif Karanlıkbulut, polise şikayetçi oldu. Gözaltına alınan koca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, genç kadın 3 yaşındaki oğlu Berat ile sığınma evi yerine, babası Necati Koçak'ın evine yerleşti.

EVE DÖNMEYİ KABUL ETMEYİNCE BIÇAKLADI

Olay günü kayınpederinin kapısını çalan Ömer Karanlıkbulut, eşini evlerine götürmek istedi. Ancak genç kadının gitmek istememesi üzerine damat ile kayınpeder arasında tartışma çıktı. Öfkeli koca, iddiaya göre üzerinde taşıdığı bıçakla eşini kalbinden ve göğsünden bıçakladı, araya giren kayınperedini de yaraladı. Ağır yaralanan Elif Karanlıkbulut, kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve doğum gününde yaşama veda etti.

Aynı olayda bıçakla yaralanan kayınpeder Necati Koçak ise, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. 

'NE YAPTIM Kİ PİŞMAN OLAYIM?'

Olay sonrası kardeşi Taner, babası Mehmet ve kendisine yardım eden A.E. ile birlikte gözaltına alınan Ömer Karanlıkbulut, ilk sorgusunda suçlamaları kabul etmedi. Eşi mezara, 3 yaşındaki oğlu Berat ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edilen Ömer Karanlıkbulut, adliye girişinde kendisine "Pişman mısınız? diye soran gazetecilere, "Ne yaptım ki pişman olayım? Ben öldürmedim" diye yanıt verdi.

Cumhuriyet savcılığına sevk edilen 4 kişinin sorgusu sürüyor.



ZK(KS/COŞ)