Mudanya'ya bağlı Bademli Mahallesi'nde oturan ve M.S., gayrimenkul zengini olan 11 yıllık eşi Erhan S.'den dayak yiyerek, baskı gördüğünü öne sürürek, 2 hafta önce Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Erhan S.'ye evden uzaklaştırma cezası verdi. Can güvenliği bulunmadığını öne süren 1 çocuk annesi M.S.'nin ise 'Çağrı üzerine korunmasını' kararlaştırdı.

Geçen salı günü konuşmak için gelmesi yasak olan evine gelen Erhan S., kendisine engel olmak isteyen site görevlisini dövdükten sonra kaçtı. Cuma günü yine alkollü olarak aynı siteye gelen ve elindeki bıçak ile güvenlik görevlisini bu kez ölümle tehdit eden Erhan S., konuşmak istediği M.S. tarafından eve alınmadı. M.S., sinirlenip küfür eden evin kapısını tekmeleyen Erhan S.'nin uzaklaştırılması için telefon açtığı jandarmadan yardım istedi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen jandarma ekipleri, Erhan S.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Alkollü olan Erhan S.'nin bıçak darbesiyle karnından hafif yaralanan jandarma erlerinden biri öfkeli eşi MP 5 silahı ile sağ bacağından yaralayarak etkisiz hale getirdi.

Çağrılan ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Erhan S. tedavi altına alınırken yaralı jandarmanın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Eşinin alkol bağımlısı olduğunu söyleyen M.G., şöyle konuştu:

"Erhan son zamanlarda tehlikeli olmaya başladı. Beni dövüp ölüm ile tehdit etti. Çocuğumuzunda ruh sağlığı bozuldu. Çok koktuğum için savcılığa suç duyurusunda bulundum. Mahkeme kendisine evden uzaklaştırma cezası verdi. Buna rağmen olay günü yine alkollü bir şekilde eve geldi. Bu kez elinde bıçak vardı. Tekme ve yumruk ile vurduğu sokak kapısını açsam beni kesinlikle öldürecekti. Gözü dönmüştü. Jandarmaya telefon ile haber verdim. Bu kez askere bıçak ile saldırdı ve yaraladı. Ancak bacağından vurularak kontrol altına alındı. Bu şekilde yaşamam mümkün değil. Şimdide boşanma davası açacağım."



HT(FK/İD)