Adapazarı'nda 2 ay önce ders bitimi okuldan çıkan C.B. ortadan kayboldu. Genç kız, en son görüldüğü şehirlerarası otobüs terminalinde güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bu görüntüleri alan anne Emine ile baba Cevdet B. kızlarının bulunması için TV'deki bir kadın programına çıktı. Bu sayede kızlarına kavuşan anne ve babanın sevinci sadece 3 gün sürdü.

Canlı yayında ailesi ile buluşan C.B., 'O okula kabul edilmezsem bir daha geri dönmeyeceğim' yazılı not bırakarak yeniden evden kaçtı.

'OKULA ALINMAYINCA YİNE KAÇTI'

Kızının bulunması için İstanbul'a giden baba Cevdet B., kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, "Kızımı bulduktan sonra okuluna devam etmesini istedik. Ancak okul idaresi kızımızın dışarıdan devam edebileceğini söyledi. Kızım da bunu kabul etmedi ve not bırakarak gitti. Şimdi onu bulmak için İstanbul'a gittik ve kızımızı bulmaya çalışıyoruz" dedi.

Kızının sabah saatlerinde sıosyal paylaşım sitesi facebook'a girdiğini belirten baba Bayter, kızının bıraktığı not üzerine okul yönetimi ile konuştuğunu belirterek, "Okul müdürüyle konuştum. Kızımı okula alacaklarmış. Kızıma sesleniyorum. Ne olursun kızım geri dön" dedi.



ZT(MB/COŞ)