Şanlıurfa'da yaşayan inşaat ustası Necmettin Yarar ile ev kadını Şerife Yarar'ın birliktelikleri şiddetli geçimsizlik nedeniyle sona erdi. Eşinden şiddet gördüğü ileri sürülen Şerife Yarar, yaklaşık bir yıl önce 4 çocuğunu geride bırakarak İzmir'e kaçtı. Bu durumu gurur meselesi yapan Necmettin Yarar, uzun süredir aradığı eşinin izini İzmir'de bulup, onu takibe aldı. Eşinin, Pınarbaşı semti Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir evde birlikte kaldığı, ayakkabıcıda çalışan Ömer İnce ile gönül ilişkisi olduğunu öğrenen Necmettin Yarar, bugün saat 05.30 sıralarında kapıya dayandı.

İddiaya göre kapının çalınmasına uyanıp, açtığında karşısında eşini gören Şerife Yarar şoke oldu. Elindeki bıçakla içeri giren Necmettin Yarar, eşinin birlikte yaşadığı Ömer İnce'ye saldırdı. İnce'nin boğazını kesip öldüren Yarar daha sonra, kaçmaya çalışan eşinin peşine düştü. Şerife Yarar'ın hayatta kalma mücadalesi bitişikteki eve kadar sürdü. Komşusunun evine kaçmaya çalıştığı sanılan eşini kapı girişinde yakalayan Yarar, onu da boğazını keserek öldürdü.

Bağırışmalar üzerine uyanan komşular, polise haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, arbede sırasında ellerinden ve kollarından yaralanan Necmettin Yarar'ı yakaladı. Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Yarar, tedaviye alındı.

Evde ve sokakta yapılan incelemenin ardından, Ömer İnce ile Şerife Yarar'ın cesetleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Necmettin Yarar'ın, tedavisinin ardından gözaltına alınacağı ve ifadesine başvurulacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



KÖ,YY(AÖ/CK)