Türkiye'nin ilk ve tek korku temalı parkı, Göynük Beldesi'nde açıldı. Avrupa'nın en büyük 'deep fear- derin korku' temalı parkı olma özelliği taşıyan park, Antalya'ya 20 kilometre uzaklıkta, 40 bin metrekarelik alan üzerinde kuruldu. Parktaki korku temalı bölümde, korku tünellerinin yanı sıra, animasyonlar, yaşayan ölüler ve korku üzerine bilinen tüm kurgularla dolu serüvenlerin canlandırılacağı şov alanı bulunuyor. Dinozor park bölümünde ise ses, bakışları ve nefesleriyle dokunma mesafesinde, gerçek boyutlarında özel yapım dinozorlar yer alıyor.

Mayıs ayında açılışı yapılan dinozor park bölümünün ardından dün de korku parkı bölümü açıldı. Parkta yer alan korku tüneli ve şov alanları, düzenlenen gecede tur operatörleri, acente temsilcileri, rehberler ve gazetecilere tanıtıldı. Tanıtımda animasyon ekipleri tarafından hazırlanan korku şovları, konuklara korku dolu anlar yaşattı.

Tanıtımın ardından şarkıcı Esra Balamir de bir konser verdi. Sahnede şarkılarını seslendiren Balamir, daha sonra gazetecilerle birlikte korku tünelini gezdi. Korku filmlerini aratmayan görüntülerin yer aldığı tünelde, bir halata tutunarak yürüyen Balamir ve davetliler zor anlar yaşadı.

Özellikle tünelin karanlık bölümlerinde aniden ziyaretçilerin karşısına çıkan 'zombi'lerin anlık hareketleri yürekleri ağza getirdi. Girdiği her odada karşılaştığı şovlar nedeniyle büyük korku yaşayan Balamir, tünel boyunca çığlıklar atarak ilerledi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Balamir, gözyaşlarını tutamadı. Balamir, "Hayatım boyunca bu kadar çok korktuğumu hatırlamıyorum. Arkadaşlar gerçekten son derece güzel hazırlanmış. Kostümler ve mekanlar gerçeği aratmıyor. Gerçekten çok korktum" dedi.