Kırmızı siyahlı futsbolcular, 24 yıl aradan sonra Avrupa kupa maçı hasretini sona erdirecek olan karşılaşmadan iyi bir sonuç almak istediklerini, turu geçecek bir skorla sahadan ayrılmayı amaçladıklarını söylediler. Hollanda'da yaptıkları 2 haftalık kampta maça hazırlanan Eskişehirsporlu futbolcular, tesislerinde kampa alınarak maç saatini beklemeye başladı.

TARAFTARLAR MAÇI BEKLİYOR

Taraftarlar, Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yarın saat 20.00'de oynanacak karşılaşmayı merakla beklediklerini söylediler. Kırmızı siyahlı taraftarlar, 24 yıl aradan sonra Avrupa kupalarına katılan takımlarına 90 dakika boyunca destek vereceklerini belirtti.

ÖZEL UÇAKLA GELDİLER

UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turunda yarın akşam Eskişehirspor ile karşılaşacak olan İskoçya'nın Saint Johnstone takımı, öğleden sonra Eskişehir'e geldi. İskoç kulübününs yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular ile taraftarlarla birlikte 350 kişiyi taşıyan Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na indi. İskoç taraftarların arasında geleneksel giysileri olan kareli etek giyenler de olduğu dikkati çekti.

ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

İskoç takımını havaalanında Eskişehirspor 2'inci Başkanı Mualla Şahbaz ve Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz çiçeklerle karşıladı, flama ve atkı verdi. Havaalanından otobüse binens İskoç ekibi, polis eskortu eşliğinde Anemon Oteli'ne gittiler.

ESKİŞEHİRSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Maçı, TRT-1 yayınlayacak. Eskişehirspor'un muhtemel kadrosu şöyle:

Boffin- Veysel, Diego, Servet, Erkan, Hürriyet, Alper, Mehmet, Batuhan, Kamara.

SAKAT: Sezgin

BİLET FİYATLARI: Açık Tribün: 30 TL, Kapalı Tribün: 50 TL, VİP Tribün: 100 TL. Misafir Takım Taraftar tribünü: 50 TL