Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde çıkan çatışmada bekar olan Piyade Uzman Çavuş Enis Yücel şehit düştü. Enis Yücel'in babası Sami Yücel ile annesi Birsen Yücel'e oğullarının şehit haberini saat 02.00 sıralarında Alpu İlçesi'ndeki Fevzipaşa Mahallesi Arık Sokak'taki tek katlı eve gelen askeri yetkililer verdi. Acı haberi alan anne Birsen Yücel fenalaşarak 112 ambulansıyla Alpu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yakınları evin önüne 2 büyük Türk Bayrağı astı. İzzet ve Münevver adında 2 çocuğunun daha olduğu belirtilen baba Sami Yücel, Sivrihisar İlçesi'nde saman balyalama işini tamamladıktan sonra ev geldiğini, kısa süre sonra da gelen askeri yetkililerinden oğlu Enis Yücel'in şehit haberini aldı.

Şehit babası Sami Yücel gece eve gelen ve kendisine 'Başsağlığı' dileyen basın mensuplarına "Şov istemiyorum. Oğlumun fotoğrafını vermeyeceğim. Ayrıca evin içerisinde de görüntü alınmasını istemiyorum. İkindi namazı ardından oğlumun cenazesini kaldıracağız. Cenaze töreninde çekim yaparsınız" dedi.

Şehit Enis Yücel'in bekar ve 3 yıllık uzman çavuş olduğu belirtildi. Yücel'in cenazesi bugün Alpu İlçesi'nde ikindide kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.