Doğu illerinden getirilen esrarı Eskişehir üzerinden başka illere nakledeceği ihbarını alan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Bürosu ekipleri, çevre yolunda bir otomobili durdurdu. Ekipler, araçta 44 kilo 40 gram ağırlığında esrar maddesi ele geçirdi. Araç sürücüsü S.T. (21) ile yanında oturan O.A.'yı (23) gözaltına aldı.

Götürüldükleri Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan S.T. ve O.A., 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

ESRARLA YAKALANAN KARI- KOCA TUTUKLANDI

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün düzenledikleri operasyonda ise doğu illerinden esrar maddesi getiren A.K. (49) ve eşi S.K.'nın (42) içinde bulunduğu otomobili çevre yolunda durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 4 kilo 770 gram esrar bulundu.

Gözaltına alınan A.K. ve eşi S.K., 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.