Süleyman KAYA/İSTANBUL, KÜÇÜKÇEKMECE'de oturan bir kişi “155 Polis İmdat” telefonunu arayarak “Ben Özel Harekatçı’yım. Karımı ve çocuklarımı öldürdüm. Şimdi sıra bana geldi” diyerek ihbarda bulundu.Olay yerine özel harekat polisleri de intikal etti. Çelik yeleklerini giyip, keskin nişancı tüfeklerini kuşanan polisler, bir süre sonra eve girdi. Polisler, eski meslektaşları Sait Maraş’ı alkolün etkisiyle sızmış halde buldu.

155 POLİS İMDAT 'A İHBARDA BULUNDU


Tevfikbey Mahallesi Vural Sokak 6 numarada bulunan 3 katlı bir apartmanın giriş katında meydana gelen olay edinilen bilgiye göre şöyle gelişti. Özel Harekat Şube Müdürlüğü 29’uncu şubeden ihraç edildiği öğrenilen Sait Maraş, saat 04.30 sıralarında 155 Polis İmdat'a "Eşimi ve çocuklarımı öldürdüm. Birazdan kendimi de öldüreceğim" ihbarında bulundu.

Adrese 112 sağlık ekipleri, ilçe asayiş polisleri ve özel harekat timleri sevk edildi. Özel harekat timleri olası çatışmaya karşı sokağı kuşatarak tedbir aldı. Üzerlerine çelik yelek giyip, keskin nişancı tüfeklerini kuşanan özel harekatçılar, Sait Maraş’ı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren çabanın ardından eve giren özel harekat polisi, Sait Maraş'ı alkolün etkisiyle sızmış halde buldu.Sait Maraş ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

SK(HE) (FOTOĞRAF)