Olay, Bayındır Tren İstasyonu'nda bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Hasan Eşiyok ile Ümmühan Aydemir, tapu işlemleri için Bayındır İlçesi'ne gitti. İşlemlerini bitiren Eşiyok ve Aydemir, tekrar tren istasyonuna geldi. İddiaya göre, burada Aydemir eski eşi Cemil A. ile karşılaştı. Aydemir ve Cemil A. arasında tartışma çıktı, Eşiyok da tartışmaya katıldı.

Ümmühan Aydemir ve Hasan Eşiyok'un ilişki yaşadığını düşünen Cemil A., yanındaki çakıyı çıkartıp ikisine de saldırmaya başladı. Öfkeden gözü dönen Cemil A. elindeki çakıyı yaklaşık bir yıl önce boşandığı Aydemir ile yanındaki kişiye defalarca saplarken, kavgayı görenler sopalarla Cemil A.'yı linç etmeye kalkıştı. Olay yerine kısa sürede gelen polis, Cemil C.A.'yı öfkeli kalabalığın elinden güçlükle kurtardı.

Cemil  A. Tire Devlet Hastanesi'ne, onun çakıyla ağır yaraladığı eski eşi Ümmühan Aydemir ve yanındaki Hasan Eşiyok da Bayındır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Aydemir İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Eşiyok da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.