Maddi sıkıntı içinde olan kulübe, 1975-1977 yıllarında yeşil siyahlı formayı giyen eski futbolculardan Nurettin İnan takıma 560 parçadan oluşan tişört, şort ve çorap desteğinde bulundu. Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen, Kocaelispor'da başarı yakalanması için yapılan desteklerin yeterli olmadığını ve kent yönetimi ile sanayicilerin destek çıkması gerektiğini söyledi. 

Orhan Görsen ve yönetim kurulunun tüm çabalarına rağmen Valilik, Büşükşehir Belediyesi ve sanayicilerin de borç miktarının yüksekliği yüzünden takıma destek vermemesi nedeniyle zor günler yaşayan Kocaelispor'da maddi sıkıntılar sürüyor.

Eski yıllarda Kocaelispor'da oynayan ve vefa borcu olduğunu söyleyen Nurettin İnan adlı işadamı bugün 560 parça tişört, şort, çorap ile Kocaelispor'a destek oldu. Kendisinin yaptığı destekle Kocaelispor'un kurtulamayacağını söyleyen İnan, "Kocaelispor marka bir takımdır. Kocaelispor unutuldu. Benim gibi vatandaşların yaptığı desteklerle Kocaelispor başarıyı yakalamaz. Kenetlenip destek olunmalı" dedi. 

Bireysel desteklerin yeterli olmadığını söyleyen Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen, "Bir çok başarılara imza atan Kocaelispor malesef kaderine terk edildi. Kent yönetimi ve bin 500'ün üzerinde bulunan sanayi kuruluşlarının desteğini yanımızda göremiyoruz. Bir sanayi kuruluşunun yapacağı destek ile Kocaelispor'un bir yıllık masrafları çıkar. Biran önce sanayi kuruluşları ve kent yönetiminin çaba göstermesini ve destek olmalarını istiyoruz" diye konuştu.